Maak kennis met Ellen van Gastel

Maak kennis met Ellen van Gastel

Mijn naam is Ellen van Gastel, getrouwd met Wim en moeder van drie dochters in de tienerleeftijd. Ik heb jaren met veel plezier in de ouderenzorg gewerkt. Toen mijn eigen dochters groter werden, kwam ik er achter dat mijn passie bij jonge kinderen ligt. Ik geniet er van om kinderen te helpen om op te groeien. Ik ben vrolijk, positief ingesteld en geduldig met kinderen.

Gastouderopvang Someren is in 2011 gestart. Sindsdien hebben al vele kinderen onder mijn begeleiding er gespeeld, geleerd en ontdekt. Ik bied de kinderen een tweede huis waarbij ze zich veilig en welkom voelen. Door middel van spelen, creatief bezig zijn en het zelf ontdekken, kunnen de kinderen zich ontwikkelen en zo de overstap naar de basisschool maken.

 

Telefoon 06 - 181 989 12
5712 RL Someren
Ploegstraat 55